avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul muncii

Buna seara
In perioada dec 2012 - dec. 2016 am avut functia de ing. electro cu atributiuni de coordonare si conducere ( manager) fiind aplicat un spor de 25 % la salarul de ing electro. stipulat prin act aditional.
Din Ianuarie 2017 actul aditional nu a fost prelungit eu continuand aceeasi activitate si primid sporul respectiv. In fisa postului am semnat aceste atributiuni.
Lucrul fara act aditional sau decizie de numire pe post este legal din partea conducerii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:15, 22 Februarie 2017
Sgaverdia a scris:

Buna seara
.....
Lucrul fara act aditional sau decizie de numire pe post este legal din partea conducerii?

Nu este corecta o astfel de situatie , sens in care, solicitati in scris angajatorului sa va elibereze un exemplar de pe actul aditional respectiv.

Daca in fisa postului sunt acele atrbutiuni, atunci exista posibilitatea sa nu mai primiti sporul in situatia inexistentei unei decizii/act aditonal in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii Sgaverdia Sgaverdia Buna ziua Lucrez intr-o societate privata in calitate de ing. electro. Managerul punctului de lucru a semnat un contract de munca in strainatate ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii - doresc raspuns urgent! nicusan nicusan In ce conditii legale pot delega anumite atributii ale unui post vacant de conducere a unei formatii, daca deocamdata nu doresc ocuparea postului ... (vezi toată discuția)
Codul muncii laura57 laura57 buna ziua! Va rog sa ma ajutati in clarificarea urmatorului aspect legat de actul emis la incadrare in urmatoarea situatie: Un salariat al unitatii ... (vezi toată discuția)