Buna seara! Daca am fost filmat cu radar mobil in cat timp (max)pot primi amenda si cat(intre60-70km/h in localitate)?Eram in coloana ,de unde pot afla daca am primit toti,(sau nu toti)amenda? M-ar interesa pt ca era "CINEVA" in coloana! Va multumesc!
O sa va scriu problema mea. In titlul de proprietate(cu terenuri+casa) st trecuti doi proprietari ,tatal unuia si mama celuilalt,amindoi decedati.Urmasul unuia a vandut totul, facand procesul de succesiune in instanta fara stirea si participarea celuilalt proprietar(bunicii)?(spunand (cred) ca al doilea proprietar(mama bunicii) a decedat si nu are succesori!??) Acum a venit cumparatorul,si de la el am aflat ce s-a petrecut si trece totul pe numele lui pt ca el A PLATIT!!!, are titlul in original (noi numai copie) si mai are decizia isnstantei judecatoresti!(nu am vazut inca).CUM A PUTUT SA FACA PROCESUL DE SUCCESIUNE?! cand noi detinem certificate de nastere,casatorie,deces (strabunicii mele)in original.Vreau sa precizez ca bunica a devenit coproprietar prin casatoria mamei sale cu fratele celuilalt proprietar ,deci cei doi mostenitori in viata st veri primari! Avem in original o adeverinta eliberata de primarie din 1998(titlul de proprietate e din 1999) in care st trecuti doi proprietari=tatal actualei proprietari si mama bunicii mele.Sper ca ati inteles despre ce e vorba! Cumparatorul poate trece pe numele lui? Banii au fost dati in totalitate ,cu martori! Va rog frumos sa-mi spuneti o cale de rezolvare! VA MULTUMESC MULT! :(