avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Activitate ada28

Activitate ada28

SI, in conditiile in care persoanele respective au un contract de munca full time, care ar fi limita de ore pe care se poate face c i m?
Buna ziua! am o nelamurire..
Am deschis o scoala de dans si un club de dans. Intrebarea este urmatoarea:
- care este cea mai buna varianta pentru a incheia contracte cu instructorii de dans, DJ-ii (care sunt diferiti in fiecare seara), barmanul care ma ajuta ocazional?
As putea sa inchei niste conventii civile cu ei, avand in vedere ca presteaza o activitate ocazionala? Pentru instructori pot face niste contracte de voluntariat?
- care este regimul fiscal mai convenabil pentru beneficiarul activitatilor respective?

Va multumesc!
da. multumesc mult. si cu privire la inregistrarile audio, pot solicita o copie dupa inregistrarea procesului? trebuie pentru fiecare sedinta in parte? care ar fi procedura?
ok. si in momentul in care am gasit motivele pentru care sa fac contestatie in anulare, cum curge termenul de 10 zile pe NCPP?
Răspuns la discuția termen contestatie in anulare
codul de procedura penala. am uitat sa mentionez.
Art. 428 spune ca poate fi facuta contestatia in anulare in 10 zile de la data când persoana împotriva căreia se face executarea a luat cunoştinţă de hotărârea a cărei anulare se cere.astea 10 zile curg de la momentul pronuntarii sau de la momentul in care se comunica minuta? de cand incepe sa curga termenul?
Răspuns la discuția Sporul de conditii grele
multumesc frumos.
Răspuns la discuția Sporul de conditii grele
avand in vedere ca maximul reglementat de lege este de 25% si eu beneficiez de 15%, nu poate creste decat in urma modificarii contractului individual de munca? in cazul unei decizii a managerului si a directorului medical poate fi modificat?
Răspuns la discuția Sporul de conditii grele
bugetar.