avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sporul de conditii grele
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sporul de conditii grele

se poate modifica sporul de conditii grele oricand?beneficiez de spor de sala de nastere de 15% din 2007.acest spor poate fi conform legii pana la 25%.in ce conditii poate fi modificat si conform carui temei legal?
Cel mai recent răspuns: ada28 , utilizator 22:35, 25 Mai 2014
In ce sector lucrati , bugetar sau privat?
bugetar.
Fiind vorba despre sectorul bugetar, modificarea sporului poate fi efectuata prin modificarea actului normativ/ administrativ care il reglementeaza.
avand in vedere ca maximul reglementat de lege este de 25% si eu beneficiez de 15%, nu poate creste decat in urma modificarii contractului individual de munca? in cazul unei decizii a managerului si a directorului medical poate fi modificat?
V-am explicat mai sus, ca trebuie modificat actul prin care s-a stabilit cuantumul acestui spor la 15 %.

Daca managerul de spital a decis valoarea acestuia printr-o decizie, atunci trebuie modificat aceasta.

Alte discuții în legătură

Reincadrarea in asistent medical principal ilariana ilariana va rog sa ma lamuriti intr-o problema cu care tocmai ma confrunt: am sustinut ex de principal pentru asistent medical si am primit decizia cu un salariu de ... (vezi toată discuția)
Diminuare spor de toxicitate taga taga Sporul de toxicitate intr-un laborator de analize medicale la stat se poate diminua de la 25% la 15%? (vezi toată discuția)
Diminuare indemnizatie de conducere Negru Rodica Negru Rodica Buna ziua, De cateva zile , administratorii financiari din invatamant se confrunta cu o problema : diminuarea indemnizatiei de conducere.La recomandarea ... (vezi toată discuția)