avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen contestatie in anulare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

termen contestatie in anulare

Art. 428 spune ca poate fi facuta contestatia in anulare in 10 zile de la data când persoana împotriva căreia se face executarea a luat cunoştinţă de hotărârea a cărei anulare se cere.astea 10 zile curg de la momentul pronuntarii sau de la momentul in care se comunica minuta? de cand incepe sa curga termenul?
Cel mai recent răspuns: ada28 , utilizator 11:40, 23 Octombrie 2014
codul de procedura penala. am uitat sa mentionez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen contestatie in anulare - luarea la cunostinta inseamna comunicarea minutei sau expunerii? eusaisapte eusaisapte Luarea la cunostinta inseamna comunicarea minutei sau expunerii? CPP Art. 428 - Termenul de introducere a contestatiei in anulare (1) Contestatia in ... (vezi toată discuția)
Intrebare :)o decizie penala definitiva , pronuntata de completul de 5 judecatori de la iccj , mai poate fii atacata? Magnat Magnat O decizie penala definitiva , pronuntata de completul de 5 judecatori de la ICCJ , mai poate fii atacata? Astept raspunsurile Dumneavoastra cat se poate ... (vezi toată discuția)
Comunicare minuta roxanav roxanav Daca am facut cerere de eliberare a minutei si am obtinut-o din acel moment in curge termenul de recurs sau de la comunicarea efectiva a hotararii? (vezi toată discuția)