Buna seara tuturor,am o problema foarte mare va rog,pe data de 22 decembrie in raza comunei mele ,am fost oprit la un control de rutina si sa constatat ca asigurarea mea ERA EXPIRATA . :((.Pe cuvant de onoare ca nu stiam,nu ca as fi in necunostinta de cauza dar pur si simplu eu credeam ca este valabila pana in ianuarie .....in final domnu agent mi-a dat o amenda de 1000 de ron mia luat talonul masini si placutele de inmatriculare .
INCA CEVA
Masina este inmatriculata in franta iar talonul este barat adica numelemeu nu este acolo pe el eu am doar contract de vanzare cumparare.
Ce pot face ? o sa fiu nevoit sa platesc amenda obligat pentru a recupera actele?
asigurare pot face online 50euro pe o luna ....
daca ma duc cu acel contract+asigurare imi primesc actul si placutele ?
Astept un raspuns ,mersi frumos si scuze pentru problema aceasta sucita .o seara placuta !
Buna seara la toată lumea ,urgent am si eu nevoie de un sfat de la un cunoscător ,acum ceva timp mi sa defectat cartela de la telefon ,nu mai avea semnal,așa ca am fost la EI la shop ,sa facă ceva si mi sa zis ca pentru a păstra numărul de telefon si numerele va trebui sa fac un abonament de 3 luni ,eu atunci nu aveam buletinul la mine așa ca am făcut acel abonament pe numele fratelui meu care avea buletinul la el , am plătit atunci factura curenta pe loc iar după au urmat încă doua facturi in următoarele 2 luni , între timp eu am plecat din tara împreuna cu fratele meu am revenit după aproape 1 an ,la întoarcere am găsit o scrisoare Acas cu somației de plata ,pentru ca au trecut 1zi in plus când am plătit ultima factura si abonamentul se prelungise automat cu încă o luna iar la acesta sau adăugat penalitati .Acum după încă un an vine o hotarâre judecătorească Sa plătească 600ron...ce sa fac ?Multumesc anticipat!