avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Factura telefonie neplatita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Factura telefonie neplatita

Buna seara la toată lumea ,urgent am si eu nevoie de un sfat de la un cunoscător ,acum ceva timp mi sa defectat cartela de la telefon ,nu mai avea semnal,așa ca am fost la EI la shop ,sa facă ceva si mi sa zis ca pentru a păstra numărul de telefon si numerele va trebui sa fac un abonament de 3 luni ,eu atunci nu aveam buletinul la mine așa ca am făcut acel abonament pe numele fratelui meu care avea buletinul la el , am plătit atunci factura curenta pe loc iar după au urmat încă doua facturi in următoarele 2 luni , între timp eu am plecat din tara împreuna cu fratele meu am revenit după aproape 1 an ,la întoarcere am găsit o scrisoare Acas cu somației de plata ,pentru ca au trecut 1zi in plus când am plătit ultima factura si abonamentul se prelungise automat cu încă o luna iar la acesta sau adăugat penalitati .Acum după încă un an vine o hotarâre judecătorească Sa plătească 600ron...ce sa fac ?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 21:07, 9 Octombrie 2013
Eu am schimbat cartela fara abonament, nici nu as fi acceptat, probabil ati fost inselat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura la telefon? Felix-Alex Felix-Alex Buna, Am si eu o intrebare cu privire la neplata unei facturi de la compania de telefonie Orange. De fapt e mai mult o restanta cu penalizari care a fost ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului - telefon defect la prelungire contract adinacalitu adinacalitu buna seara as dori daca se poate sa ma sfatuiti ce sa fac in situatia eu find client telekom dina vara in data de 29 octombrie am fost sunata de un operator ... (vezi toată discuția)
Inselatorie Stefan_Ci Stefan_Ci Pe data de joi(24.11.2011) am fost oprit pe strada de doua angajate.......... care mi-au prezentat o oferta............ Oferta suna cam asa: daca aveam o ... (vezi toată discuția)