Pe data de joi(24.11.2011) am fost oprit pe strada de doua angajate.......... care mi-au prezentat o oferta............ Oferta suna cam asa: daca aveam o cartele ..............Prepay si o incarcam timp de 6 luni cu valoarea de 7 euro, primeam un telefon la numai 1 euro, dupa care m-au invitat inauntru pentru mai multe detalii. Acolo, angajata de la birou m-a intrebat daca am cumva un abonament ...........pentru a-mi transfera plata celor 7 euro (cu care trebuia sa reincarc cartela) pe factura abonamentului meu. Adica pe langa abonamentul meu de 8 euro, pe factura imi venea de plata 15 euro pe luna (dar doar pentru 6 luni). Eram foarte incantat de oferta si am zis ca merita deoarece aveam nevoie de un telefon in plus. Deoarece eram grabit am semnat contractul, am luat telefonul si am plecat. Astazi, (26.11.2011) am citit de curiozitate acele hartii. Am fost uimit cand am descoperit ca defapt eu am semnat un contract pentru un abonament pe 2 ani in valoare de 9 euro. Stiu ca am gresit ca nu am citit contractul atunci, dar ce as putea face pentru al rezilia? Am inteles ca este posibil in 30 de zile de la semnarea contractului. Am nevoie de ajutor, sper sa il primesc. Multumesc anticipat!
Nu sunt avocat dar cunosc pe cineva care a facut abonament la orange parca dar nu avea semnal unde avea el nevoie , undeva prin jud arges si ce a facut ....a pus frumos cartela intr-un plic si a trimis-o la sediul orange cu explicatia si ca el nu va plati ceva ce nu poate folosi...ma gandesc ca cel mai bine e sa faci la fel , sa pui cartela intr-un plic si sa o trimiti si le explici situatia. Iar daca chiar refuza , mergi in instanta.