Buna, am mai scris, dar nu mi-a raspuns nimeni, nici macar o parere... O persoana condamnata la 4,6 ani detentie pt inselaciune (3 ani complicitate la furt calificat , sentinta definitiva la curtea de apel contopita cu 3 ani pentru inselaciune, sentinta neatacata prin recurs, 1,6 ani pedeapsa accesorie, initial cu suspendare pentru furt, asadar fapte concurente, comise in aceeasi perioada), poate beneficia intr-o oarecare masura, in urma intrarii in vigoare a noului cod penal, de o reducere de pedeapsa? Va rog sa-mi raspundeti... va multumesc
Buna ziua! Sunt noua pe site si nu prea stiu cum se procedeaza, dar as avea niste intrebari vizavi de noul cod penal. O persoana condamnata definitiv la 4,6 ani de inchisoare pentru inselaciune ( 3 ani complicitate la furt calificat, sentinta definitiva contopita cu 3 ani inselaciune art.1-4, sentinta care nu a fost atacata inca prin recurs, si 1,6 ani pedeapsa accesorie, pentru furt, initial cu suspendare; fapte savarsite in aceeasi perioada, asadar concurenta), poate beneficia de reducerea pedepsei intr-o oarecare masura, in urma modificarii codului penal?