avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Activitate BogdanM1990

Activitate BogdanM1990

Buna ziua! Am o situatie destul de complicata.
Acum 1 an an vrut sa ader la filiala locala a unui partid si pentru aest lucru am fost la un interviu.Intr-un final dupa ce mi s-a spus, verbal, ca am fost acceptat nu am mai primit niciun raspuns nici oficial nici neoficial.Dupa un an am comentat pe pagina lor locala si am fost facut mincinos de catre moderatorul paginii partidului respectiv si amenintat ca vor divulga minciunile pe care, zic ei, ca le-am spus in cadrul acelui interviu.Intrebarea mea este: Au ei voie sa divulge informatii de acest gen? Au voie sa ma denigreze? Si daca nu mi-au dat acele informatii despre presupusele minciuni, ii pot da in judecata?Va multumesc!
Răspuns la discuția Cerere plata ore suplimentare
Ok!!Am rezolvat problema cu demisia...aparent se facuse o greseala la ei...demisia mi-a fost inregistrata si acum trebuie sa le dau inapoi niste bani care au fost livrati in contul meu reprezantatand salariul.am fost de acord,platesc suma aceasta si mi se platesc orele suplimentare pt care am facut cerere,dar acum imi spun ca am de plata pt niste lipsuri de care nu mi s-a spus nimic cand eram angajat.Intra-adevar in ultima luna s-a facut un inventar pt ca s-a schimbat directorul de magazin,dar mie nu mi s-a dat sa semnez vreun ordin de plata sau ceva de genu cum se facea in trecut...si ma trazesc dupa cand nu mai lucrez la ei ca am de plata...!!plus ca au tot fost angajati care s-au schimbat si nu s-a facut inventar si nu au nici firma de paza angajata...ma pot lega de vreunul din aceste aspecte???
Răspuns la discuția Cerere plata ore suplimentare
Pai aceasta este o parte a problemei...dupa depunerea demisiei pe data de 1 ale lunii septembrie,nu am primit nici un numar de inregistrare nimic...de fiecare data cand intrebam mi se spunea ca in momentul in care primim rasp de la resurse umane voi fii primul anuntat...a trecut mai bine de o luna de atunci si s-a dus si perioada de preaviz.Am fost la ei sa intreb ce se intampla si primesc acelasi rasp!!sunt sigur ca directorul de magazin nu mia inregistrat demisia...!!.am castig de cauza??sau ce pot face in acest caz?
Salut!

Am si eu o problema si as fi foarte recunoscator daca m-ati ajuta.
Am lucrat la un retailer si mi-am dat demisia.Fiind in preaviz,am depus o cerere pt plata orelor suplimentare care nu mi-au fost platite imp de un an de zile.In contract,nu scrie ca eu lucrez sambata si duminica,dar eu lucram doua weekend-uri pe luna.Cele 40 de ore de munca le faceam in timpul saptamanii...ma rog am vb cu directorul de magazin am facut calculul,si mi-a spus ca am 7 ore pe sapt in plus pe care trebuie sa mi le plateasca ,dar nu depinde de el si ca trebuie sa astept rasp de la Resurse umane.Bun!Am depus acea cerere pe data de 10 sep 2013,cam la o sapt de la depunerea demisiei.Timp de o luna nu am primit niciun raspuns,si nici fisa de lichidare.Pe data de 10 octombrie 2013(adica azi)am dat si eu un tel la sediu la resurse umane sa vad care este stadiul solutionarii cererii mele(avand in vedere ca in timp de 30 de zile trebuia deja sa primesc un raspuns),si domnisoara de la tefefon ma intreaba daca eu am depus vreo cerere de demisie pt ca ei nu ii apara si m-a chema maine la sediu sa discutam.Exista posibilitatea ca directorul meu de magazin sa nu imi fi rimis demisia mai departe,stiind de aceasta cerere??si care ar fi repercursiunile?ce as putea face?sa mai am vreo speranta la banii aceeia?
Menionez ca am respectat protocolul si am stat 2 sap in preaviz!
Multumesc si astept raspuns!