avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Am o situatie destul de complicata. Acum 1 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Am o situatie destul de complicata. Acum 1 an an vrut ...

Buna ziua! Am o situatie destul de complicata.
Acum 1 an an vrut sa ader la filiala locala a unui partid si pentru aest lucru am fost la un interviu.Intr-un final dupa ce mi s-a spus, verbal, ca am fost acceptat nu am mai primit niciun raspuns nici oficial nici neoficial.Dupa un an am comentat pe pagina lor locala si am fost facut mincinos de catre moderatorul paginii partidului respectiv si amenintat ca vor divulga minciunile pe care, zic ei, ca le-am spus in cadrul acelui interviu.Intrebarea mea este: Au ei voie sa divulge informatii de acest gen? Au voie sa ma denigreze? Si daca nu mi-au dat acele informatii despre presupusele minciuni, ii pot da in judecata?Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Pagină review/teste de mâncare Dallmayr Dallmayr Bună ziua, De curând am lansat un proiect personal care se numește \"Mâncare Gustoasă în Severin\". Practic, fiind un client înrăit al ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu sau sechestrare de persoane si privare de libertate silviomarinescu1988 silviomarinescu1988 am fost invitat in curtea unei case de catre proprietari. un domiciliat care imi datora bani a tinut de poarta si a sunat la 112. ulterior a venit politia si ... (vezi toată discuția)
Acuzatie calomnioasa mariomarginean mariomarginean Buna, astazi am fost acuzat de catre un tip ca ia-si fi furat telefonul, toata faza s-a intamplat la un bazin de inot unde tipul respectiv avea dulapul sub al ... (vezi toată discuția)