Buna ziua.Vreau sa stiu daca mai pot face refinantare daca sunt in concediu crestere copil;am primit o oferta de la bca precum :clientilor corecti li se mai acorda o refinantare a creditului actual,le-am spus ca sunt in cc dar ei zic ca se poate si tr o adv de la locul de munca?!Care loc de mca este suspendat pe perioada cc-ului.Ce ma indrumati sa fac?
Buna ziua din nou;ca un naiv ce sunt i-am spus ca este trecuta beneficiar la contul meu si ca a facut diverse tranzactii spre contul ei,se vede in extras;si a incercat sa intre in respectivul cont,-eu schimband parola intre timp-pe care la blocat?!probabil a incecat sa stearga ceva?!
nu caut psiholog dar ce parere aveti?
Buna ziua
Banca este de acord daca ea este viabila,numai ca ea nu vrea sa se lase verificata..
I-am propus mediere,sa rez ceva;nu vrea sa participe...Insa am gasit ceva care cred ca m-ar putea ajuta;ea este trecuta la beneficiar in contul meu de imprumut,deci dupa parerea mea pot justifica ca s-a folosit de banii din contul meu.Ce ma sfatuiti in cazul asta?multumesc
Buna ziua.
Am revenit cu informatii:nu vrea sa se prezinte la mediere,speram la rez ceva dar ea nu vrea sa ne intelegem nicicum.Pot sa o actionez in instanta?
Stiam ca dupa terminarea somajului,se mai acorda un ajutor de 15 % din sal min pe economie inca 9 luni;nu mi-am gasit de munca,nu am nici un venit,am urmat un curs profesional in cadrul somajului.Nu-mi doresc sa stau degeaba,dar nu mi-am gasit de lucru.Care ar fi conditiile?Doamnele de la of forte munca,nu au timp de explicatii...pe cine sa intreb?
Multumesc
multumesc pt raspuns..o sa incercam si varianta asta
Multumesc pt timpul acordat;banca ar fi de acord,numai ca ea nu doreste sa mearga acolo,si nu o pot obliga,am apelat la mediere,sa vedem daca se prezinta...