avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut acordat fara nici un act
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut acordat fara nici un act

Buna ziua.Sunt intr-o situatie disperata si caut un sfat util,concret.multumesc
Am facut un credit de nevoi personale,am ridicat banii cash si i-am acordat unei pers cu care aveam o relatie.a folosit banii in scopuri personale respectiv achizionare un apartament prima casa.Am locuit impr acolo,eu platind rata la credit si participand la cheltuielile casei.Ne-am despartit,sunt in imposibilitate de plata (aj somaj),ea nu vrea sa mearga la notar,nu vrea sa plateasca,nu vrea sa preia impr...am ajuns in biroul de credite.Ce mai pot face?Vreau doar sa o fac sa plateasca la impr in continuuare
Cel mai recent răspuns: neacsa21 , utilizator 13:55, 31 Octombrie 2013
Acum cat timp ati facut boacana asta, despre ce suma e vb ? Cand i-ati dat suma care a fost intelegerea ?
Aveti cum proba ca i-ati dat banii astia ?
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2013
gi-jane2, moderator
Multumesc pt timpul acordat!Boacana vietii,in dublu exemplar pt ca am facut doua impr de 13000 lei si 19000 lei din care am platit 14000 lei,eu;in 2010.Nu am facut nici o intelegere;speram ca ne vom face o familie impreuna,dar se pare ca ea avea alte intentii.In fine..Pot proba doar prin martori,respectiv ofiterul de credite (daca vrea) si diverse pers care m-au avertizat la timpul respectiv..
Nu aveti decat sa va adresati instantei de judecata pt a cere in contradictoriu cu persoana ca prin hotararea ce se va pronunta sa fie obligata sa va inapoieze suma in baza principiului imbogatirii fara just temei.
Am inteles...multumesc pt indrumare.
Am revenit cu inca o problema: persoana in cauza detine bunuri ale mele (cump de fam si prieteni),pe care nu vrea sa mi le inapoieze.Specific ca nu au fost date sub forma de cadouri.Pe unele am acte;cum le pot recupera?
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 13 Octombrie 2013
gi-jane2, moderator
Tot in instanta le revendicati.
Veti avea nevoie de avocat.
Puteti incerca sa le recuperati facandu-i plangere pt abuz de incredere, cateodata functioneaza.

Alte discuții în legătură

Camatarie getuta getuta Cum pot dovedi ca doi creditori sunt camatari ? Politia poate face verificari prin intermediul birourilor notariale din judet ptr. a afla daca acesti camatari ... (vezi toată discuția)
Partaj nefacut- afecteaza la banca? vali m vali m Buna ziua, Am o nelamurire.Sunt la a doua casatorie.Cand am divortat nu a facut partajul.Aveam un apartament luat cu credit ipotecar si o masina luata in ... (vezi toată discuția)
Teren fara acte Sophia123 Sophia123 Buna seara,as dori sa stiu cum Imi pot face actele la un teren atasat de casa mea care l am cumparat Acum 10 ani cam asa de la vecina,I am platit 12000 euro ... (vezi toată discuția)