Buna seara,as dori sa stiu cum Imi pot face actele la un teren atasat de casa mea care l am cumparat Acum 10 ani cam asa de la vecina,I am platit 12000 euro ,cu chitanta de mana dar Nu o mai am din pacate. Este in posesia mea de atunci ,imprejmuit de mine. Vecina Nu vrea sa faca actele, vrea maI multi bani, ea neplatind impozitul de 10 ani pt toata casa ei si cica sa i dau banii toti de impozit plus alti bani in plus. Nu mi se pare corect si doresc sa rez probl legal. Cum as putea rez ,ca actiune in instanta mi ar da castig de cauza? Multumesc
Am doar niste inregistrari in care ii spun ca Astept sa faca actele pt ca a primit banii si a spus ca e un pic bolnava si ca v a face actele Cand isi revine
Nu va ajuta cu nimic acea intregistrare. ori va mai faceti probe mai solide , ori sunteti la mana ei Ati avut martori cand ati facut chitanta cu ea ?
Sa nu ii spuneti ca nu mai aveti chitanta
Uzucapiune
nicusorforever
buna ziua .asi avea si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.Parinti mei au cumparat o gradina ce ii apartinea vecinului meu prin ani 70 si au facut o hartie de ... (vezi toată discuția)