avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren fara acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren fara acte

Buna seara,as dori sa stiu cum Imi pot face actele la un teren atasat de casa mea care l am cumparat Acum 10 ani cam asa de la vecina,I am platit 12000 euro ,cu chitanta de mana dar Nu o mai am din pacate. Este in posesia mea de atunci ,imprejmuit de mine. Vecina Nu vrea sa faca actele, vrea maI multi bani, ea neplatind impozitul de 10 ani pt toata casa ei si cica sa i dau banii toti de impozit plus alti bani in plus. Nu mi se pare corect si doresc sa rez probl legal. Cum as putea rez ,ca actiune in instanta mi ar da castig de cauza? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:53, 14 Februarie 2020
Buna seara,
Fara a avea acea chitanta cum dovediti ca ati dat banii?
Am doar niste inregistrari in care ii spun ca Astept sa faca actele pt ca a primit banii si a spus ca e un pic bolnava si ca v a face actele Cand isi revine
Nu va ajuta cu nimic acea intregistrare. ori va mai faceti probe mai solide , ori sunteti la mana ei Ati avut martori cand ati facut chitanta cu ea ?
Sa nu ii spuneti ca nu mai aveti chitanta
Ultima modificare: Vineri, 14 Februarie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua mama mea a cumparat in 1994 o casa cu o chitanta de ... Florentinapreda07 Florentinapreda07 Buna ziua Mama mea a cumparat in 1994 o casa cu o chitanta de mana ,din pacate nu mai avem acea chitanta, dar in primarie exista un proces verbal facut de ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune nicusorforever nicusorforever buna ziua .asi avea si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.Parinti mei au cumparat o gradina ce ii apartinea vecinului meu prin ani 70 si au facut o hartie de ... (vezi toată discuția)
Cerere de evacuare teren folosit fara titlu User93 User93 Buna seara. Unchiul meu care acum se afla in puscarie urmand sa se elibereze peste cateva luni, are un loc de casa pe care un vecin i l.a ocupat profitand de ... (vezi toată discuția)