avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut acordat fara nici un act
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut acordat fara nici un act

Buna ziua.Sunt intr-o situatie disperata si caut un sfat util,concret.multumesc
Am facut un credit de nevoi personale,am ridicat banii cash si i-am acordat unei pers cu care aveam o relatie.a folosit banii in scopuri personale respectiv achizionare un apartament prima casa.Am locuit impr acolo,eu platind rata la credit si participand la cheltuielile casei.Ne-am despartit,sunt in imposibilitate de plata (aj somaj),ea nu vrea sa mearga la notar,nu vrea sa plateasca,nu vrea sa preia impr...am ajuns in biroul de credite.Ce mai pot face?Vreau doar sa o fac sa plateasca la impr in continuuare
Cel mai recent răspuns: neacsa21 , utilizator 13:55, 31 Octombrie 2013
Buna ziua
Banca este de acord daca ea este viabila,numai ca ea nu vrea sa se lase verificata..
I-am propus mediere,sa rez ceva;nu vrea sa participe...Insa am gasit ceva care cred ca m-ar putea ajuta;ea este trecuta la beneficiar in contul meu de imprumut,deci dupa parerea mea pot justifica ca s-a folosit de banii din contul meu.Ce ma sfatuiti in cazul asta?multumesc
Buna ziua.
Am revenit cu informatii:nu vrea sa se prezinte la mediere,speram la rez ceva dar ea nu vrea sa ne intelegem nicicum.Pot sa o actionez in instanta?
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2013
gi-jane2, moderator
Buna ziua din nou;ca un naiv ce sunt i-am spus ca este trecuta beneficiar la contul meu si ca a facut diverse tranzactii spre contul ei,se vede in extras;si a incercat sa intre in respectivul cont,-eu schimband parola intre timp-pe care la blocat?!probabil a incecat sa stearga ceva?!
nu caut psiholog dar ce parere aveti?
Strangeti ce probe aveti si mergeti in instanta. Nu incercati fara avocat.
Multumesc,mai ramane sa gasesc un avocat disponibil sa preia aceasta boacana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camatarie getuta getuta Cum pot dovedi ca doi creditori sunt camatari ? Politia poate face verificari prin intermediul birourilor notariale din judet ptr. a afla daca acesti camatari ... (vezi toată discuția)
Partaj nefacut- afecteaza la banca? vali m vali m Buna ziua, Am o nelamurire.Sunt la a doua casatorie.Cand am divortat nu a facut partajul.Aveam un apartament luat cu credit ipotecar si o masina luata in ... (vezi toată discuția)
Teren fara acte Sophia123 Sophia123 Buna seara,as dori sa stiu cum Imi pot face actele la un teren atasat de casa mea care l am cumparat Acum 10 ani cam asa de la vecina,I am platit 12000 euro ... (vezi toată discuția)