Buna ziua.Sunt intr-o situatie disperata si caut un sfat util,concret.multumesc
Am facut un credit de nevoi personale,am ridicat banii cash si i-am acordat unei pers cu care aveam o relatie.a folosit banii in scopuri personale respectiv achizionare un apartament prima casa.Am locuit impr acolo,eu platind rata la credit si participand la cheltuielile casei.Ne-am despartit,sunt in imposibilitate de plata (aj somaj),ea nu vrea sa mearga la notar,nu vrea sa plateasca,nu vrea sa preia impr...am ajuns in biroul de credite.Ce mai pot face?Vreau doar sa o fac sa plateasca la impr in continuuare
Buna ziua
Banca este de acord daca ea este viabila,numai ca ea nu vrea sa se lase verificata..
I-am propus mediere,sa rez ceva;nu vrea sa participe...Insa am gasit ceva care cred ca m-ar putea ajuta;ea este trecuta la beneficiar in contul meu de imprumut,deci dupa parerea mea pot justifica ca s-a folosit de banii din contul meu.Ce ma sfatuiti in cazul asta?multumesc
Buna ziua.
Am revenit cu informatii:nu vrea sa se prezinte la mediere,speram la rez ceva dar ea nu vrea sa ne intelegem nicicum.Pot sa o actionez in instanta?
Buna ziua din nou;ca un naiv ce sunt i-am spus ca este trecuta beneficiar la contul meu si ca a facut diverse tranzactii spre contul ei,se vede in extras;si a incercat sa intre in respectivul cont,-eu schimband parola intre timp-pe care la blocat?!probabil a incecat sa stearga ceva?!
nu caut psiholog dar ce parere aveti?
Camatarie
getuta
Cum pot dovedi ca doi creditori sunt camatari ? Politia poate face verificari prin intermediul birourilor notariale din judet ptr. a afla daca acesti camatari ... (vezi toată discuția)
Teren fara acte
Sophia123
Buna seara,as dori sa stiu cum Imi pot face actele la un teren atasat de casa mea care l am cumparat Acum 10 ani cam asa de la vecina,I am platit 12000 euro ... (vezi toată discuția)