avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut acordat fara nici un act
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut acordat fara nici un act

Buna ziua.Sunt intr-o situatie disperata si caut un sfat util,concret.multumesc
Am facut un credit de nevoi personale,am ridicat banii cash si i-am acordat unei pers cu care aveam o relatie.a folosit banii in scopuri personale respectiv achizionare un apartament prima casa.Am locuit impr acolo,eu platind rata la credit si participand la cheltuielile casei.Ne-am despartit,sunt in imposibilitate de plata (aj somaj),ea nu vrea sa mearga la notar,nu vrea sa plateasca,nu vrea sa preia impr...am ajuns in biroul de credite.Ce mai pot face?Vreau doar sa o fac sa plateasca la impr in continuuare
Cel mai recent răspuns: neacsa21 , utilizator 13:55, 31 Octombrie 2013
Instanta este una dintre alternative, asa cum vi s-a precizat, caz in care veti avea nevoie sa probati cu dovezi si martori toate acuzatiile pe care i le aduceti acestei persoane, iar alternativa amiabila pe care o aveti este medierea, caz in care nu aveti nevoie de o incadrare legala a faptei, dovezi sau martori.
Problema este extrem de complicata.
Nu e clar ce actiune sa initiati insa daca nu deschideti proces nu aveti nicio sansa sa rezolvati ceva.

Faptul ca ati locuit impreuna va poate ajuta in proces insa procesul este teribil de complicat in ceea ce va priveste.

Sa preia creditul nu exista sanse in instanta dupa parerea mea dar poate o convingeti fara instanta.
Pentru a prelua creditul trebuie sa fie de acord si banca si nu cred ca o sa fie de acord.
multumesc pt raspuns..o sa incercam si varianta asta
Multumesc pt timpul acordat;banca ar fi de acord,numai ca ea nu doreste sa mearga acolo,si nu o pot obliga,am apelat la mediere,sa vedem daca se prezinta...
Ultima modificare: Miercuri, 16 Octombrie 2013
gi-jane2, moderator
Ma bucur ca ati ales o alternativa amiabila. Reveniti sa ne spuneti cum au evoluat lucrurile. Doamne ajuta!
Multumesc pt sfaturi

Alte discuții în legătură

Camatarie getuta getuta Cum pot dovedi ca doi creditori sunt camatari ? Politia poate face verificari prin intermediul birourilor notariale din judet ptr. a afla daca acesti camatari ... (vezi toată discuția)
Partaj nefacut- afecteaza la banca? vali m vali m Buna ziua, Am o nelamurire.Sunt la a doua casatorie.Cand am divortat nu a facut partajul.Aveam un apartament luat cu credit ipotecar si o masina luata in ... (vezi toată discuția)
Teren fara acte Sophia123 Sophia123 Buna seara,as dori sa stiu cum Imi pot face actele la un teren atasat de casa mea care l am cumparat Acum 10 ani cam asa de la vecina,I am platit 12000 euro ... (vezi toată discuția)