Sunt angajat in domeniu invatamant, pe post de laborant I cu studii superioare si as dori sa trec pe INGINER DE SISTEM I. Am terminat facultatea de Electrotehnica si Informatica, specializarea Inginerie Economica in domeniul electric. Mentionez ca pe postul actual ma ocup de calculatoare (de instalare configurare, mentenanta, etc.). Am fost la birou personal si mi-au jutificat ca nu am specializarea respectiva pentru a putea trece pe INGINER DE SISTEM. Este vreo lege care sa imi spuna ca specilizarea terminata de mine nu permite trecerea pe post de INGINER DE SISTEM? SAU DEPINDE DE ORGNIGRAMA INSTITUTIE SAU BUNAVOINTA SEFA PERSONAL? VA MULTUMESC ATNTICIPAT PENTRU RASPUNS.
Poata sa ceara pensie de intretinere majora de 18 care a ramas gravida si a nascut un baietel, mentionez ca isi urmeaza studiile?
Mai in detaliu, am o fiica de 18 ani, am platit pensie alimentara pana la 18 ani. A ramas gravida la varsta de 17 ani si a intrerupt studiile. Ea si-a reluat studiile si a nascut un baietel si acuma cere pensie de intretinere. Are dreptul la pensie de intretinere (avand Indemnizatie pentru cresterea copilului)?