avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Activitate maryus1122

Activitate maryus1122

Răspuns la discuția partaj din concubinaj
Buna

Da, se pot dovedi veniturile mele ca fiind mai mari ca ale dansei si desigur ca apartamentul a fost cumparat inainte de concubinaj. Am sa discut cu un avocat.
Multumesc!

Ionut.ion a scris:

Atunci acel contract de donatie de 27000 de euro nu prea sta in picioare...
Plus ca daca dovediti ca ati avut venituri mai mari decat dumneaei si bunul, apartamentul, a fost cumparat inainte de acest concubinaj atunci nu vad ce sanse ar avea...
Discutati cu avocatul si stabilito o strategie de aparare, la sfarsit nu uitati sa cereti si cheltuieli de judecata...

Răspuns la discuția partaj din concubinaj
Buna ziua

Parintii ei nu au venituri mari
Da, va trebui sa angajez un avocat, nu am de ales.
Multumesc!

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Parintii dumneaei au venituri mari?
Oricum, cel mai bine angajati un avocat si se ocupa el de toate.
Poteti alege un avocat consultant pe site sau unul dintr-un barou...

Buna tuturor
Am fost dat in judecata de fosta prietena/concubina cu care am locuit in apartamentul meu luat de mine impreuna cu fosta sotie cu credit ipotecar in anul 2008. Dupa divortul de fosta sotie care s-a defasurat si incheiat in conditii de comun acord si despagubirea dansei cu o suma de bani am trait 7 ani in concubinaj impreuna cu acesta femeie(reclamanta) in cazul de fata, in apartamentul respectiv.
As dori sa specific ca bunurile din casa, mobila, aparaturi au fost luate inainte de a convietui cu aceasta persoana. Motivul despartirii si scoaterea ei din apartamente a fost infidelitatea ei fata de mine in randuri diferite si desigur cu dovezi clare
In momentul de fata dânsa imi cere banii cu care ea pretinde ca a participat la plata ratelor si bani care i a primit de la parintii ei sub forma de cadou pentru noi.
Ratele au fost platite numai de mine la banca banii fiind la comun. Precizez ca dansa nu are nici un act notarial, chitanta sau bon fiscal al nici uneia participari la rata sau bunuri din imobil
Apartamentul este inca sub credit pe numele meu si al fostei sotii. De 2 luni eu sunt in strainatate si apartamentul dat in chirie.
In momentul de fata dupa cele intamplate dansa m-a dat in judecata sub forma de pretentii partaj judiciar pt suma de 27.000 de euro suma pe care nu stiu de unde a inventat-o, pârâtii fiind eu si Banca comerciala( chiar nu stiu motivul).
Intrebarea mea la dumneavoastra este ce pot sa fac in acest caz avand in vedere ca mai am 10 zile in care trebuie sa trimit scrisoarea de intampinare? Sunt obligat sa trimit scrisoarea? Fiind in strainatate poate un avocat sa o depuna?
Ma scuzati daca am fost pe neintelesul dvs si va multumesc anticipat pentru sfaturi
buna ideea cu bonurile de taxi. merci

cel mai important este ca acesti colegi sau sefi ai mei de abia asteapta sa depuna marturie pt ca stiu ce au vazut

DA frumos si eu zic la fel, eu am carnet de 13 ani si am facut zeci de mii de km si nu am avut probleme cu legea decat radare si centura si un singur accident minor in care nu am fost eu de vina. Sunt si emotiv ce a fost in capul meu numai Dzeu stie. Am dat mapa cu toate actele odata. Ma da chiar prost am fost
plangerea e miercuri , cu un avocat nu am vb inca, despagubiri voi cere. Acum RABDARE sa am.

Dar acum m-ai pus pe ganduri . DE CE nu i-a lasat si nu i-a chemat si pe cei 2 colegi sa de-a declaratii. ei vroiau fara discutii. A dat declartie numai prietena mea ca numai pe a lasat-o si pe mine in cealalta camera din sectie. Acum nu cred ca avem de unde stii chiar toate drepturil e care ni se cuvin. Asta e. Va multumesc

Normal ca se intelege asa si majoritatea cred ca i-ar da dreptate agentului. Dar daca cititi cu atentie tot ce am scris mai sus v-ati fi dat seama. MARTORII MEI si daca au vrut sa dea declaratii ca martori nu au fost lasati sa dea atunci si culmea ca pe procesul intocmit a doua zi de el erau trecuti numai taximetristii care au asistat ca martori doar la refuzul meu de a sufla in etilotest. Martorii mei care vroiau sa depuna marturie nu au fost trecuti pe proces si ei vor merge cu mine pana in panzele albe pt ca stiu ce au vazut.
probabil a crezut ca cedez pana la urma dar dupa aceea era prea tarziu sa mai dea inapoi. a
Scuze, mai era cu un coleg dar era ocupat cu alta masina numai dupa cateva minute s-a alaturat la discutie . chestia e ca nu a scos un cuvant in timpu asta. el nota in caiet sau ceva de genul
Nu are nici o dovada . Sustine ca asa a vazut el si este sigur ca eu am fost conducatorul. Nu are nici o filmare din MCV, nici nu stiu daca era MCV sau logan de politie berlina. Colegii mei adica directorul meu si supervizorul meu( ei fiind colegii ca lucram la aceeasi firma) fiind la o petrec in club organizata pt firma au vazut concret si sigur ca nu eram eu la volan si vor veni ca martori garantat.Plus de asta eram si pe trotuar jos din masina cand agentul a ajuns nervos la mine
Pai dovezi nu are decat 3 taximetristi care au fost martori la discutia cand eu am refuzat etilotestul. Am cautat si niste camere video din apropiere dar nu sunt si daca sunt filmeaza altceva. a doua zi m-a chemat la sectie sa imi arate procesul intocmit cred ca de el in care isi sustinea pozitia din acest caz. Apoi m-a intrebat daca merita sa continuam pt ca daca recunosc imi va injumatatii probabil procurorii pedeapsa si sa ma gandesc bine si la prietena mea ca ii fac rau la fel si martorilor mei care o sa vina, adica mai multa frica sa bage in mine ca sa recunosc. In fine nu am semnat acel proces in format A4 care era in trei exemplare si in care erau trecuti ca martori numai cei 3 taximetristi. Va multumesc

Oare sa-mi iau un avocat si sa ma duc acolo sau totusi sa urmez procedura