As dori sa stiu daca se aproba asa ceva de catre primaria sectorului 2
Amplasarea unui chiosc tip pentru comertul legumelor-fructelor pe domeniul public.
sau ce profiluri mai sunt permise stradal... daca exista o lista cu asa ceva sau ceva de gen.. in afara de cele pe care le-am obs(florarii,ziare,carti)..
De cativa ani ma judec pentru un imobil cu tutorele propietarului, pentru a imi recupera investita in imobilul respectiv, as vrea sa stiu daca tutorele respectiv are dreptul de a vinde imobilul respectiv? persoana tutelata are dezabilitati psihice...este internata in spital
Imi cer scuze daca am postat gresit in aceasta sectiune.
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea de suspendare provizorie a executarii silite. Dispune restituirea cautiunii in conditiile art.1063 alin.1-3 Cod civil fara cale de atac.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)
am certat pe site "dezinvestire" inseamna ca nu sa judecat cererea respectiva ca nu este formulata corect...
intrebarea care este: cererea sa admis chiar daca ea nu a fost formulata corect?
Am primit ordin de evacuare in 8 zile sa eliberez imobilul, a 2 zi sa facut o cerere de suspendare provizorii a executari. dar sa amanat cauza cu 10 zile.
bineinteles am evacuat imobilul iar dupa cele 10 zile mi-a fost "admisa cererea"
mai ma pot intoarce in imobil?