avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Activitate maryusbsd

Activitate maryusbsd

Buna Seara,

As dori sa stiu daca se aproba asa ceva de catre primaria sectorului 2

Amplasarea unui chiosc tip pentru comertul legumelor-fructelor pe domeniul public.
sau ce profiluri mai sunt permise stradal... daca exista o lista cu asa ceva sau ceva de gen.. in afara de cele pe care le-am obs(florarii,ziare,carti)..
Răspuns la discuția Drept sau NU
eu nu ma judec pentru imobilul propriu zis doar pt a mi se da banii investiti in el...
chiar si asa ar trebui trecut litigiul in carte?
Răspuns la discuția Drept sau NU
eu stau in imobil
Discuție Drept sau NU
Buna Ziua

De cativa ani ma judec pentru un imobil cu tutorele propietarului, pentru a imi recupera investita in imobilul respectiv, as vrea sa stiu daca tutorele respectiv are dreptul de a vinde imobilul respectiv? persoana tutelata are dezabilitati psihice...este internata in spital

Imi cer scuze daca am postat gresit in aceasta sectiune.
Răspuns la discuția suspendare executare silita
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea de suspendare provizorie a executarii silite. Dispune restituirea cautiunii in conditiile art.1063 alin.1-3 Cod civil fara cale de atac.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)

am certat pe site "dezinvestire" inseamna ca nu sa judecat cererea respectiva ca nu este formulata corect...
intrebarea care este: cererea sa admis chiar daca ea nu a fost formulata corect?
Buna Ziua,

Am primit ordin de evacuare in 8 zile sa eliberez imobilul, a 2 zi sa facut o cerere de suspendare provizorii a executari. dar sa amanat cauza cu 10 zile.
bineinteles am evacuat imobilul iar dupa cele 10 zile mi-a fost "admisa cererea"
mai ma pot intoarce in imobil?