avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept sau NU
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept sau NU

Buna Ziua

De cativa ani ma judec pentru un imobil cu tutorele propietarului, pentru a imi recupera investita in imobilul respectiv, as vrea sa stiu daca tutorele respectiv are dreptul de a vinde imobilul respectiv? persoana tutelata are dezabilitati psihice...este internata in spital

Imi cer scuze daca am postat gresit in aceasta sectiune.
Nu ati notat la CF litigiul? Ar cam trebui...
Cine sta in imobil?
eu stau in imobil
eu nu ma judec pentru imobilul propriu zis doar pt a mi se da banii investiti in el...
chiar si asa ar trebui trecut litigiul in carte?
Chiar si asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Internare pt persoana handicap psihic si mostenire nepriceputul nepriceputul Buna ziua. As dori sa va prezint problema unei cunostinte in speranta de a obtine un sfat competent. 1. Ce pasi trebuiesc urmati pentru a interna intr-un ... (vezi toată discuția)
Socrul meu vrea să obțină tutela nepotului lui care este bolnav psihic și dupaia sa ii ia casa Bună ziua! Socrului meu i-a murit de o lună unchiul și a început sa depună actele necesare pt a lua el tutela nepotului (copilul celui mort) . Vrea să ia ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager baciueduard baciueduard in anul 2001 parintii mei cu socrii ne-au ajutat sa cumparam un apartament propietari noi dar cu uzufruct viager in favoarea celor 4,noi am locuit in ... (vezi toată discuția)