avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită suspendare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

suspendare executare silita

Buna Ziua,

Am primit ordin de evacuare in 8 zile sa eliberez imobilul, a 2 zi sa facut o cerere de suspendare provizorii a executari. dar sa amanat cauza cu 10 zile.
bineinteles am evacuat imobilul iar dupa cele 10 zile mi-a fost "admisa cererea"
mai ma pot intoarce in imobil?
Cel mai recent răspuns: maryusbsd , utilizator 16:19, 14 Octombrie 2013
In temeiul hotararii judecatoresti ramasa definitiva,va puteti reintoarce in imobil
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea de suspendare provizorie a executarii silite. Dispune restituirea cautiunii in conditiile art.1063 alin.1-3 Cod civil fara cale de atac.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)

am certat pe site "dezinvestire" inseamna ca nu sa judecat cererea respectiva ca nu este formulata corect...
intrebarea care este: cererea sa admis chiar daca ea nu a fost formulata corect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare ovidius34 ovidius34 Pe baza citatiei primite de la o contestatie facuta asupra unei hotarari judecatoresti de evacuare se poate face amanarea evacuari? Data judecari contestatiei ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita radube radube Ca sa pot contesta titlul executoriu emis trebuie sa platesc o asa numita cautiune.Stie cineva cum se determina aceasta cautiune?Si aceasta cautiune odata ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita Borza Borza Buna, va rog sa ma lumineze cineva in urmatoarea problema.Am depus o contestatie la executare prin care am cerut ca prin incheiere sa se suspende executarea ... (vezi toată discuția)