avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Activitate dagrobr

Activitate dagrobr

Răspuns la discuția Vanzare cota parte teren
buna ziua....deci fara efectuarea partajului este imposibila vanzarea unei parti din terenul agricol detinut ,in diviziune?!Partajul se poate efectua si la un notar,pe cale amiabila?Va multumesc mult pentru ajutorul oferit...cu stima!
Răspuns la discuția Vanzare cota parte teren
da..doresc sa vand singur,fosta sotie nu dorestesa vanda in perioada imediat urmatoare...nu avea trecut in act in niciun fel vreo cota anume...doar suprafata totala a terenului agricol,incredintat mie si fostei sotii.Va multumesc mult pentru timpul acordat,cu stima!
Buna ziua...in urma divortului am in intretinere un copil minor iar instanta a hotarat irevocabil achitarea unei pensii alimentare lunar pana la majorat.Fosta sotie refuza achitarea pensiei pentru intretinera minorei,motivand ca nu are un venit de niciun fel si astfel instanta a dispus stabilirea unei pensii in raport cu venitul minim pe economie dar lucreaza de la pronuntarea divortului si pana in prezen in Italia,de zece ani....cum pot dovedi ca aceasta lucreaza in strainatate ,ca isi plateste periodic asigurarea in acea tara si ca incaseaza un venit lunar?! cu respect si multumiri anticipate
Detin cu fosta sotie.cu care am divortat,in baza unui contract de intretinere intocmit din anul 1997.autentificat la un birou notarial,o suprafata de teren agricol de 4 ha si 1800 mp,transmisa de o ruda propietar in baza legii 18/1991 a titlului de propietate.Am dreptul de a vinde in diviziune suprafata de teren ce imi revine....jumatate din total?Ce acte mi-ar fi necesare si cum ar trebui sa procedez ?Cu deosebit respect si multumiri anticipate!
in luna august,mai exact pe data de 5...avand masina la vopsit,am scos pragurile ornament la soare langa o cladire la uscat...un vecin a trecut peste ele si le-a spart,deteriorandu-le in totalitate,facand practic imposibila folosirea lor.A refuzat la rugamintea mea ,pentru a rezolva amiabil acest incident...achitarea contravalorii pagubei,lucru care m-a determinat sa fac o plangere la Politie.Am fost contactac telefonic pe data de 5 octombrie.de agentul de proximitate,pentru confirmarea inciddentului iar de la acel apel telefonic...nu am fost chemat si nici macar apelat pana in prezent,pentru o solutionare a plangerii .Va rog respectuos...sfatuiti-ma cum sa procedez pentru a-mi recupera contravaloarea pagubei suferite...cu multumiri anticipate.