avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara- abandon de familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara- abandon de familie

Buna ziua...in urma divortului am in intretinere un copil minor iar instanta a hotarat irevocabil achitarea unei pensii alimentare lunar pana la majorat.Fosta sotie refuza achitarea pensiei pentru intretinera minorei,motivand ca nu are un venit de niciun fel si astfel instanta a dispus stabilirea unei pensii in raport cu venitul minim pe economie dar lucreaza de la pronuntarea divortului si pana in prezen in Italia,de zece ani....cum pot dovedi ca aceasta lucreaza in strainatate ,ca isi plateste periodic asigurarea in acea tara si ca incaseaza un venit lunar?! cu respect si multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:56, 26 Octombrie 2013
Depuneti plangere penala la politie pt abandon de familie.

Puteti incerca executarea hotararii in strainatate prin intermediul Ministerului de Justitie.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara de la parinte care lucreaza in extern octaviana_26 octaviana_26 BUNA ZIUA, Sunt divortata cu copil minor. Prin hotarare judecatoreasca, definitiva si irevocabila, mi-a fost incredintat minorul spre crestere si educare, cu ... (vezi toată discuția)
Plangere penala neplata pensiei de intretinere mariaa2453 mariaa2453 Buna ziua Ma numesc Maria , locuiesc legal in Italia impreuna cu fiica mea minora care mi-a fost data spre crestere si educare conform unei sentintei ... (vezi toată discuția)
Pronuntare divort si custodie dragomirmihai87 dragomirmihai87 Buna ziua, Tocmai ce am citit pe portalul judecatoriei pronuntarea divortului si stabilirea domiciliului minor la mama si pensia alimentara. Divortul este ... (vezi toată discuția)