Buna ziua. Astazi mi-a fost suspendat permisul de conducere pe 90 de zile pentru ca nu am oprit la timp la trecerea de cale ferata si barierele s-au lasat exact cand trandversam cu masina. Nu am avut nici actele la mine si am avut si o alcoolemie de 0,009 . Politistii m au pus sa dau o declaratie si pe urma am primit o amenda de 360 de lei pentru ca nu am oprit la bariera si ca nu am avut actele la mine. Intrebarea mea este daca mi se mai poate intampla ceva din cauza ca am avut 0,09 alcoolemia????
Declaratiile martorilor sunt foarte importante in stabilirea situatiei de fapt.
Pai daca ei sunt prieteni cu partea vatamata iti dai seama ca o sa tina cu el.. cei din club au spus ca nu avea la gat nici un lant de aur... care are dreptate care minte
Salut, vreau sa ma ajutati cu niste raspunsuri daca doriti.
Intr-o seara am avut un scandal in care eu am batut pe un baiat (certificat medico-legal de 4-5 zile) si am fost chemat la politie si am recunoscut ca eu l-am batut dar m-a acuzat de talharie ca i-am furat un telefon mobil si un lant de aur (ceea ce nu s-a intamplat) ! Martorii lui spun ca am dat mai multi in el fara sa pomeneasca de mine (au fost pusi la manevra martorii) Eu am avut martor care sustine ca nu i-am furat nimic ! Dosarul penal este facut pe art 180 Lovire sau alte violente si acum este trimis la parchet. Se poate vorbi sau sa se dovedeasca intr-un fel ca eu i-am furat asa ceva? Va multumesc anticipat