avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Loviri si alte violente - urmarire penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Loviri si alte violente - urmarire penala

Salut, vreau sa ma ajutati cu niste raspunsuri daca doriti.
Intr-o seara am avut un scandal in care eu am batut pe un baiat (certificat medico-legal de 4-5 zile) si am fost chemat la politie si am recunoscut ca eu l-am batut dar m-a acuzat de talharie ca i-am furat un telefon mobil si un lant de aur (ceea ce nu s-a intamplat) ! Martorii lui spun ca am dat mai multi in el fara sa pomeneasca de mine (au fost pusi la manevra martorii) Eu am avut martor care sustine ca nu i-am furat nimic ! Dosarul penal este facut pe art 180 Lovire sau alte violente si acum este trimis la parchet. Se poate vorbi sau sa se dovedeasca intr-un fel ca eu i-am furat asa ceva? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: albert33 , utilizator 10:47, 24 Octombrie 2013
Din ce spuneti dvs. incadrarea este la art 180, nu si la talharie art 211, asa ca procurorul va lua in considerare declaratiile din dosar, procedand in consecinta. daca va considera ca sunt intrunite si elementele infractiunii de talharie.
Bun, dar ca sa dovedeasca nu treebuie sa aduca niste acte sau ca a avut in seara aceea acele bunuri la el?
Declaratiile martorilor sunt foarte importante in stabilirea situatiei de fapt.
patrascu razvan a scris:

Declaratiile martorilor sunt foarte importante in stabilirea situatiei de fapt.


Pai daca ei sunt prieteni cu partea vatamata iti dai seama ca o sa tina cu el.. cei din club au spus ca nu avea la gat nici un lant de aur... care are dreptate care minte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune fizica Larissa02 Larissa02 Buna seara. Se intrebarea mea este atunci cand o persoana te ameninta in repetate randuri verbal iar la un moment dat cand se intalnesc te strange de gat cu ... (vezi toată discuția)
Problema! raul_bonea raul_bonea Cineva mi-a furat un lant si o bratara de aur de acasa stiu sigur cine a fost dar nu am martor azi din fericire a dat iar pe la mine i-am aplicat o corectie ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare juridica dia2120 dia2120 la un dosar cu incadrare talharie- violenta prin deposedare o suma de bani,unde partea vatamata in primul termen in instanta declara ca si-a gasit banii,fiind ... (vezi toată discuția)