avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters303406

Activitate ContSters303406

Buna seara, unde pot gasi legea/legile ce tin de avizele temporare de utilizare a domeniului public?
Răspuns la discuția Procura copil minor
Probabil ca o sa va trebuiasca originalul in tara, deci prin posta. Cand se duce sotul sa faca procura, poate intreba acolo, daca este posibil prin fax...
Buna seara. Am facut un precontract cu cineva pentru cumpararea unui spatiu comercial. Persoana respectiva a spus ca s-a debrasat de la Enel si Raja
"ca sa nu plateasca bani aiurea"
spatiul nefiind utilizat. Urmeaza in perioada urmatoare sa semnam contractul, mai aveau ei nevoie de niste acte. Acum, intrebarea mea este: Daca eu cumparar acel spatiu, si ei au datorii la Raja si Enel, eu preiau si datoriile ?. Adica, sper ca nu vine Raja si Enelu` peste mine sa le platesc eu datoriile fostilor propietari...

Multumesc
"Autorizatie" se numeste hartia (am spus mai sus) asa mi-a spus avocatul din Italia. Nu am de unde sa stiu cum se numeste exact pentru ca nu trec in fiecare zi prin asta. Cand am spus toate, m-am referit la toate care s-au facut pana acum pentru despagubire (e inclus si certificatu` :)) ). Lasati va rog sa raspunda cineva calificat, raspunsurile pe care mi le-ati dat, le am si eu.

Multumesc.

Hmmm, trebuie neaparat sa angajez avocat? M-am adresat ... dar imi cere absolut toate, toate actele (cred ca vrea sa faca vreo magarie :slap:) si in + imi cere 800 de euro.... Nu stiu ce face pentru banii astia. :foottap:. Astept totusi un raspuns de la un avocat... Sa imi spuna daca trebuie neaparat avocat si daca este normal pretu` pentru o hartie :)). Si cum se numeste acea "hartie" mai exact

Multumesc.
Sunt mama a 2 baieti, divortata , dupa divort copii au ramas in ingrijirea mea . Anul trecut fostul sot a decedat in Italia (era pe bicicleta si a dat un camion peste el) unul din copii este major si poate incasa despagubirea de la compania de asigurari. Cel mic este minor si nu poate incasa despagubirea, iar mie ca mama imi trebuie o autorizatie data de un judecator, ca eu in calitate mama pot incasa suma de bani in numele fiului meu. Avocatul din Italia mi-a zis ca aceasta autorizatie trebuie s-o iau de la tribunalul de unde am domiciliul, dar divortul a fost facut in alt judet. Va rog sa ma indrumati ce am de facut ..multumesc.

Trebuie neaparat angajat un avocat pentru asta ?
Poate ridica altcineva "autorizatia" in numele meu sa nu mai plec din Italia pentru ca nu prea imi permite ocupatia... Sau trebuie personal ?