avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Preluare datorii de la Renel, Raja.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Preluare datorii de la Renel, Raja.

Buna seara. Am facut un precontract cu cineva pentru cumpararea unui spatiu comercial. Persoana respectiva a spus ca s-a debrasat de la Enel si Raja
"ca sa nu plateasca bani aiurea"
spatiul nefiind utilizat. Urmeaza in perioada urmatoare sa semnam contractul, mai aveau ei nevoie de niste acte. Acum, intrebarea mea este: Daca eu cumparar acel spatiu, si ei au datorii la Raja si Enel, eu preiau si datoriile ?. Adica, sper ca nu vine Raja si Enelu` peste mine sa le platesc eu datoriile fostilor propietari...

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 6 Ianuarie 2015
ContSters303406, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:29, 6 Ianuarie 2015
De regula daca exista debite,furnizorii de utilitati nu incheie contracte pana nu se achita debitele in evidenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract enel facut de chirias Homer1234 Homer1234 Buna ziua, In situatia in care chiriasul are contract cu enel, raja etc ,pentru ca proprietarul cladirii nu a asigurat utilitatile pe spatiu(persoana ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere - mai e valabil? IONELAP IONELAP Am preluat un spatiu comercial, utiliat. Proprietarul are pretentia ca in contractul de inchiriere pe care urmeaza sa-l semnam sa fie inclusa o clauza prin ... (vezi toată discuția)
Preluare datorii enel la cumpararea unui imobil bro0 bro0 Buna seara, Intentionez sa cumpar o casa. Cel care o vinde a primit o notificare de la enel conform careia trebuie sa plateasca o suma de X lei reprezentand ... (vezi toată discuția)