avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aviz temporar de utilizare a domeniului public.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aviz temporar de utilizare a domeniului public.

Buna seara, unde pot gasi legea/legile ce tin de avizele temporare de utilizare a domeniului public?

Alte discuții în legătură

Legi spatii verzi (din jurul blocului) corneliu_ corneliu_ Buna ziua, Imi puteti da va rog numerele articolelor de lege in vigoare care tin de spatiile verzi din jurul blocului (presupunand ca cele cu plante sunt ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am o problemă. rețelele situate pe domeniul public, ... corbumihai77 corbumihai77 Bună ziua. Am o problemă. Rețelele situate pe domeniul public, au vreo restricție/condiționări?? Mă refer la rețeaua de apă interioara care va fi ... (vezi toată discuția)
Aviz amplasare casa pe roti Squereld Squereld Buna ziua, doresc sa amplasez pe un teren intravilan, o structura mobila pe roti de aprx. 60-70mp. In acest sens am inteles ca astfel de constructii sunt ... (vezi toată discuția)