avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... legi spatii verzi (din jurul blocului)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

legi spatii verzi (din jurul blocului)

Buna ziua,

Imi puteti da va rog numerele articolelor de lege in vigoare care tin de spatiile verzi din jurul blocului (presupunand ca cele cu plante sunt considerate spatii verzi, altfel orice fel de legi care tin de spatiile din jurul blocului) ? Daca se poate si unde pot gasi respectivele legi.

Pe moment ce am gasit citind mai multe discutii de pe avocatnet ar fi: legea nr 24/2007, legea nr 313/2009, legea nr 47/2012, dar nu stiu daca astea sunt toate.

Va mutumesc.

PS: Daca nu am ales forumul corect, rog un moderator sa corecteze.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:50, 27 Noiembrie 2017
terenul din jurul imobilelor de locuit in comun pot avea fie statut privat fie apartin domeniului public
Daca terenul apartine domeniului public,atunci fiecare autoritate publica locala=primarie dispune dupa propriul intres de modul de utilizare al acestuia inclusiv prin HCL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua dorim sa plantam pomi in fata blocului.3-5 la numar. ... Valentin94 Valentin94 Buna ziua Dorim sa plantam pomi in fata blocului.3-5 la numar. Pe aleea stradală care este doar iarba. Putem planta? (vezi toată discuția)
Plimbat caine spatiu verde intre blocuri andrei132 andrei132 Buna, As vrea sa aflu daca semnele de genul \"interzis animalelor de companie pe spatiul verde\" sunt legale/au vreo insemnatate. Pentru context, in zona in ... (vezi toată discuția)
Spatiile verzi din jurul imobilelor sorinstanciu sorinstanciu Se da urmatoarea situatie: un proprietar, care face si parte din Comitetul Executiv al Asociatiei de Proprietari vine permanent si cere presedintelui ... (vezi toată discuția)