avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plimbat caine spatiu verde intre blocuri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plimbat caine spatiu verde intre blocuri

Buna,
As vrea sa aflu daca semnele de genul "interzis animalelor de companie pe spatiul verde" sunt legale/au vreo insemnatate.
Pentru context, in zona in care locuiesc blocurile au un spatiu verde in jurul lor unde, in anumite locuri, sunt plasate aceste semne.
Mentionez ca acele zone verzi sunt neingradite sau partial neingradite (un gard pe o parte a blocului, nu este vorba de o gradina in care intri printr-o poarta).
Este legal sa-mi interzica plimbatul cainelui prin acele spatii verzi in care sunt amplasate semnele mentionate mai sus? Au vreo valabilitate acele semne?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:27, 17 Februarie 2022
Exista probabil un HCL sau HCGMB care reglementeaza si sanctioneaza aspectul acesta (in functie de localitatea dvs). Puteti fi sanctionat de catre politia locala.
Daca umblati cu lopatica si punguta dupa dvs. in care colectati ce lasa cainele in urma lui, posibil sa scapati de amenda contraventionala.
Este necesar sa cunoasteti ca de regula terenul din jurul imoilelor de locuit in comun,apartin domeniului public,
respectiv trebuiesc respectate dispozitiile/normele dispuse de catre fiecare UAT
Daca terenul apartine asociatieid e proprietari,atunci aceasta dispune reguli generale pentru utilizat d ecatre locatari
Nu ati precizat cine a instalat "semnele " despre care faceti vorbire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legi spatii verzi (din jurul blocului) corneliu_ corneliu_ Buna ziua, Imi puteti da va rog numerele articolelor de lege in vigoare care tin de spatiile verzi din jurul blocului (presupunand ca cele cu plante sunt ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului scor.pio scor.pio Va salut! Am si eu o intrebare va rog. Spatiul verde din jurul blocului apartine primariei sau asociatiei de proprietari? De ce va intreb. In urma cu un an, ... (vezi toată discuția)
Spatiile verzi din jurul blocului... dolores48 dolores48 locuiesc intr-un bloc cu spetii verzi destul de mici ca si intindere.....precizez ca au mai fost construite doua garaje pe o latura a blocului (pe spatiul ... (vezi toată discuția)