Buna ziua,
Am tot citit in lege, dar as dori si parearea dvs. O soc. platitoare de TVA refactureaza cherestea rasinoasa unei alte soc. tot platitoare de tva. factura de vanzare se intocmeste cu taxare inversa cu specificatia pe factura!!
Intrebarea mea este daca prin vanzarea de cherestea vanzatorul este obligat sa plateasca taxa catre Fondul de Mediu?
Buna ziua,
Am o intrebare referitoare la o incasare cash de la o persoana fizica. Acesteia i s-a emis o factura cu o valoare mai mica de 500 ron. Exista posibilitatea de a incasa aceasta factura cu mai multe bonuri fiscale?? Aceeasi intrebare si pentru un beneficiar persoana juridica.
Buna ziua,
As dori sa stiu in ce cont trebuie inregistrata urmatoarea operatiune:
Firma din Romania platitoare de tva, achizitioneaza din Spania marfa. Pana aici pare a fi un import intracomunitar. Doar ca marfa este destinata unei firme din Gabon, firma ce face parte din grup cu firma din Romania. Marfa va fi livrata direct din Spania in Gabon, cu declaratie de export completata cu datele necesare.
Intampin probleme la inregistrarea documentelor: voi avea o factura Spania-Romania si una de revanzare Romania-Gabon, care nu stiu in ce cont le evidentiez.