avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incasari cash persoane fizice si juridice
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incasari cash persoane fizice si juridice

Buna ziua,
Am o intrebare referitoare la o incasare cash de la o persoana fizica. Acesteia i s-a emis o factura cu o valoare mai mica de 500 ron. Exista posibilitatea de a incasa aceasta factura cu mai multe bonuri fiscale?? Aceeasi intrebare si pentru un beneficiar persoana juridica.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:29, 16 Decembrie 2013
Da, puteti sa incasati respectiva factura si prin mai multe bonuri fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O factura, mai multe chitante Catalina Covaliu Catalina Covaliu Buna ziua, puteti sa-mi spuneti daca vand unui client marfa in valoare de 20.000lei, pot sa incasez valoarea acesteia cash, pe chitante, in date diferite? Ex. ... (vezi toată discuția)
Incasare facturi emise catre pers juridice pentru livrari en-detail de carburanti auto bogymania bogymania Buna ziua. Administrez o statie PECO de un an de zile. Obiectul de activitate este comercializarea en-detail de carburanti auto (benzina si motorina). Firma ... (vezi toată discuția)
Incasare client rocky2009 rocky2009 Buna ziua, am un client care vrea sa achizitioneze de la firma mea diverse produse. Acestea depasesc suma de 5000 ron. Factura o vrea pe persoana juridica. ... (vezi toată discuția)