avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Vanzare cherestea rasinoasa
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Vanzare cherestea rasinoasa

Buna ziua,
Am tot citit in lege, dar as dori si parearea dvs. O soc. platitoare de TVA refactureaza cherestea rasinoasa unei alte soc. tot platitoare de tva. factura de vanzare se intocmeste cu taxare inversa cu specificatia pe factura!!

Intrebarea mea este daca prin vanzarea de cherestea vanzatorul este obligat sa plateasca taxa catre Fondul de Mediu?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Taxare inversa material lemnos viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Buna seara, si La multi Ani ! Va rog , daca poate cineva si are timp sa ma lamureasca cu urmatoarea speta :sant platitor tva , am primit de la o soc platitor ... (vezi toată discuția)
Factura cu tva sau fara? calin1973 calin1973 Buna ziua Am achizitionat (ca si SRL platitor de TVA) 3.5 mc cherestea de rasinoase (fara TVA conform legislatiei - cu taxare inversa). Eu trebuie sa vand ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa intermediere comercializare cherestea gedo302004 gedo302004 dupa indelungi cautari, contabile si juridice, nu am reusit sa descopar daca se aplica taxarea inversa in cazul intermedierii comertului cu cherestea. Mai ... (vezi toată discuția)