avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Activitate alisss4

Activitate alisss4

Discuție Schimb acte pfa
buna ziua
mi-am infiintat un pfa in judetul tulcea acum 1 an...in urma cu 4 luni m-am casatorit si in momentul de fata domiciliul il am in constanta..stiu ca trebuie sa imi schimb datele din certificatul constatator pe numele actual dar:
-ce trebuie sa fac sa imi schimb actele pe noul nume?
-ce taxe se platesc?
-daca se plateste amenda ca nu m-am schimbat in 15 zile actele care ar fi aceea?
va multumesc
buna ziua..
o intrebare am si eu:banii ptr concediu de maternitate statul ii vireaza in contul societatii la care sunt angajata,daca societatea nu vrea sa mi inmaneze ce pot face???
eu sunt o viitoare mamica si in luna mai intru in concediu de maternitate urmand sa nasc in luna iulie...societatea la care lucrez mi-a comunicat ca au cheltuieli cu mine si ca trebuie sa plateasca alta persoana ca eu ies in concediu si nu o sa imi dea banii pe concediu...(diferenta de bani ptr darile statului pana in luna mai o sa le platesc totusi eu din buzunarul meu...urmand sa imi recuperz banii de la stat)ce as putea sa fac sa intru totusi in posesia sumei care imi revine de drept mie ca viitoare mamica pana imi depun dosarul ptr indemnizatia de crestere a copilului....si cum as putea sa demonstrez ca firma are un castig destul de mare din "afacerea" pe care vrea sa o faca pe spatele meu...ce lege sau organ de stat am alaturi de mine?
va multumesc si astept raspuns