avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimb acte pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimb acte pfa

buna ziua
mi-am infiintat un pfa in judetul tulcea acum 1 an...in urma cu 4 luni m-am casatorit si in momentul de fata domiciliul il am in constanta..stiu ca trebuie sa imi schimb datele din certificatul constatator pe numele actual dar:
-ce trebuie sa fac sa imi schimb actele pe noul nume?
-ce taxe se platesc?
-daca se plateste amenda ca nu m-am schimbat in 15 zile actele care ar fi aceea?
va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 29 Aprilie 2015
alisss4, utilizator

Alte discuții în legătură

Pfa - numele, dupa casatorie gruianu_andreea gruianu_andreea Sunt un PFA nou infiintat . Cerificatul constator a fost eliberat in data de 26 septembrie. Speta este ca in luna august m-am casatorit iar CI nou mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Pfa deschis inainte de casatorie si schimbarea numelui ContSters114803 ContSters114803 Am o intrebare : am deschis pfa-ul pe numele de fata si pe adresa parintilor ( la acel moment adresa mea din buletin) Acum am schimbat numele si adresa ... (vezi toată discuția)
Pot sa vand o masina care este pe numele de fata? biancadihoiu biancadihoiu Buna ziua, Detin o masina dobandita inainte de casatorie. Numele pe talon si cartea masinii nu a fost schimbat momentan (dupa casatorie) si as vrea sa vand ... (vezi toată discuția)