avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pfa deschis inainte de casatorie si schimbarea numelui
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pfa deschis inainte de casatorie si schimbarea numelui

Am o intrebare : am deschis pfa-ul pe numele de fata si pe adresa parintilor
( la acel moment adresa mea din buletin)

Acum am schimbat numele si adresa din buletin ,

dar as vrea ca denumirea pfa-ului sa ramana aceeasi
( numele de fata ) si pe adresa parintilor , se poate ?

cum procedez acum?

multumesc
Tocmai de aceea, nu faceti absolut nimic , nu depuneti declaratie de modificare si lucrurile vor curge de la sine
sigur nu trebuie sa depun nimic? nici la finante ,nici la registrul comertului ?
super =D>
multumesc frumos:)
D-voastra sunteti inreg ca profesie liberala la finante sau ca PFA la Reg com ?
ca PFA la Reg. com si platesc impozitul la finante
Ultima modificare: Miercuri, 2 Decembrie 2009
ContSters114803, utilizator
Mea culpa in leg cu raspunsurile anterioare : sunteti obligata a depune declaratia de mentiuni -070 - la Registrul comertului unde sunteti inregistrata cu numele actual si copie dupa certificatul de casatorie . Termenul legal este 30 de zile pt depunere .

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu fiscal pfa cadyman cadyman Buna ziua, Mi-am schimbat buletinul pe Oras. Bragadiru Judet Ilfov Acum trebuie sa imi schimb domiciliu fiscal din Braila in orasul Bragadiru , Judetul ... (vezi toată discuția)
Cum se pot deduce cheltuielile in cazul pfa-ului roxanad29 roxanad29 As avea o nelamurire... daca eu imi execut activitatea in apartamentul trecut pe numele parintilor si toate cheltuielile sunt trecute pe numele acestora, se ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa rodicamar rodicamar Cat timp dureaza inchiderea unui pfa neplatitor de TVA, se poate realiza in doua saptamani? (vezi toată discuția)