avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Activitate catule86

Activitate catule86

Buna ziua,
Sunt angajat la un liceu pe post de informatician debutant. Voiam sa intreb daca voi fi debutant 3 ani de zile sau exista vreo lege, hotarare, ordin samd care ma poate ajuta sa trec mai repede la treapta imediat urmatoare debutantului.

Am gasit in legea 284/2010 in anexe la litera L art 4 aliniat 1 urmatoarele
Art. 4. -

(1) Persoanele incadrate in functii contractuale de debutant vor fi salarizate la acest nivel pana la expirarea perioadei de cel putin 6 luni, dar nu mai mare de 1 an si vor fi promovate, pe baza de examen, in functia, gradul sau treapta profesionala imediat superioara.

Acum nu stiu daca eu ma incadrez aici sau daca mai e de actualitate aceasta lege, nu ma pricep. Poate sa ma ajute cineva?
Buna ziua, sunt informatician la o unitate scoalara si s-a ivit un post mai aproape de locuinta mea. O scoala organizeaza concursul de ocupare a aceluiasi post, de informatician. Intrebarea e daca pot sa fac direct transfer pe acel post, sa evit toate hartiile cu privire la concurs plus o demisie de la actualul loc de munca.
Buna ziua
Sunt informatician la un liceu si nu beneficiez de decontarea transportului, desi sunt cadru didactic auxiliar. Ce pot face daca m-am adresat conducerii, ISJ si s-a ajuns la decizia Primariei care spune ca nu vrea sa acorde decontul, ca nu reiese ca fac parte din categoria cadru didactic.
Buna ziua
Sunt informatician la un liceu si am mai putin de 1 an de cand lucrez. Voiam sa intreb daca imi pot lua concediu de odihna aferent a 7 luni de cand lucrez.