avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna ziua
Sunt informatician la un liceu si am mai putin de 1 an de cand lucrez. Voiam sa intreb daca imi pot lua concediu de odihna aferent a 7 luni de cand lucrez.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:19, 18 Octombrie 2013
Potrivit art. 145 alin. (2) din Codul muncii republicat, durata efectiva a concediului de odihna anual se stabileste prin contractul individual de munca cu respectarea legii si a contractelor colective aplicabile, si se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic.

Codul Muncii nu mai reglementeaza acordarea CO dupa desfasurarea unei anumite perioade de timp lucrate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna cristian A. cristian A. Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca dupa 6 luni de la angajare pot beneficia de concediu de odihna partial. Va multumesc ! (vezi toată discuția)
Concediu odihna maya28 maya28 buna ziua. in iunie 2013 ma reintorc la servici, dupa 2 ani in concediu de maternitate. as vrea sa stiu la cate zile de concediu de odihna am dreptul dupa ... (vezi toată discuția)
Concedii de odihna IOANBRADEA IOANBRADEA Buna seara! Am si eu o intrebare si nu prea am gasit un raspuns clar:sorry: Un angajator are obligatia sa dea concediul de odihna aferent timpului lucrat pe ... (vezi toată discuția)