avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avansare din 3 in 3 ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avansare din 3 in 3 ani

Buna ziua,
Sunt angajat la un liceu pe post de informatician debutant. Voiam sa intreb daca voi fi debutant 3 ani de zile sau exista vreo lege, hotarare, ordin samd care ma poate ajuta sa trec mai repede la treapta imediat urmatoare debutantului.

Am gasit in legea 284/2010 in anexe la litera L art 4 aliniat 1 urmatoarele
Art. 4. -

(1) Persoanele incadrate in functii contractuale de debutant vor fi salarizate la acest nivel pana la expirarea perioadei de cel putin 6 luni, dar nu mai mare de 1 an si vor fi promovate, pe baza de examen, in functia, gradul sau treapta profesionala imediat superioara.

Acum nu stiu daca eu ma incadrez aici sau daca mai e de actualitate aceasta lege, nu ma pricep. Poate sa ma ajute cineva?

Alte discuții în legătură

Salarizare cu 1 ian 2011 Maria C Maria C Sunt incadrata secretar sef unitate scolara, studii medii, treapta IA, vechime in specialitate 25 ani. Am absolvit studii superioare si va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Buna seara! este posibila trecerea intr-o treapta superioara ... L3onard L3onard Buna seara! Este posibila trecerea intr-o treapta superioara de la debutantla urmatorul grad profesional pentru un casier la o primarie? Tin sa precizez ca ... (vezi toată discuția)
Diploma studii s. trecere pe post cu sau fara examen?? Taisa Taisa Buna ziua! Ma macina urmatoarea situatie: -am facut trecerea pe functie pt nivel studii S , in baza unui regulament intocmit de autoritatea locala in ... (vezi toată discuția)