avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Este posibila trecerea intr-o treapta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Este posibila trecerea intr-o treapta superioara ...

Buna seara! Este posibila trecerea intr-o treapta superioara de la debutantla urmatorul grad profesional pentru un casier la o primarie? Tin sa precizez ca sunt debutant de 5 ani pe acest post. Am absolvit si studii superioare, licentiat in drept fiscal.Multumesc!
Astept un raspuns
Ultima modificare: Marți, 9 August 2022
L3onard, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:00, 12 August 2022
Trebuia sa fiți promovat în grad de asistent.
Multumesc frumos pentru raspuns! Unde as putea face o sesizare in privinta acestei nedreptati? Multumesc!
Unde lucrați?
Secretara mi-a spus ca regula aceasta se aplica doar pentru functionarii publici, tin sa precizez ca sunt contractual, dar din cate am observat in codul administrativ, se aplica aceeasi regula si pentru cei angajati contractual, mi se pare total aiurea sa fiu tot debutant, dupa 5 ani de servici. Lucrez intr-o primarie, administratie publica locala.Multumesc din suflet pentru raspuns!

Persoanele incadrate in functii contractuale de debutant vor fi salarizate la acest nivel pana la expirarea perioadei de cel putin 6 luni, dar nu mai mare de 1 an si vor fi promovate, pe baza de examen, in functia, gradul sau treapta profesionala imediat superioara (art. 4 alin.(1), anexa VIII, capitolul II, pct.I - Reglementari specifice personalului incadrat pe baza de contract individual de munca - personal contractual din administratia publica din Legea 153/2017, cu modificarile si completarile ulterioare).
Ultima modificare: Miercuri, 10 August 2022
L3onard, utilizator
Asadar , in maxim 1 an trebuia sa va promoveze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o intrebare cu privire la transformarea posturilor ... DANYDANA65 DANYDANA65 Buna ziua, Am o intrebare cu privire la transformarea posturilor intr-o primarie din Personal Contractual în Functionar Public, conform art. 406-407 din ... (vezi toată discuția)
Vechime Lupes Fenina Lupes Fenina Care este perioada ca si debutant, daca am trecut de pe postul de supraveghetor pe postul de secretar sef, am vechime in invatamant 17ani? Multumesc (vezi toată discuția)
Salarizare cu 1 ian 2011 Maria C Maria C Sunt incadrata secretar sef unitate scolara, studii medii, treapta IA, vechime in specialitate 25 ani. Am absolvit studii superioare si va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)