Firma neplatitoare de TVA, construieste in regie proprie case din lemn pe care vrea sa le vanda catre persoane fizice si sau juridice; care este regimul TVA in aceasta situatie ? dar daca firma ar fi fost platitoare de TVA ?
Pentru perioada 10.10.2013 - 31.12.2013 evident ca are statut de salariat si va avea dreptul la concediu de odihnaproportional cu aceasta perioada. Aici cred ca a intervenit confuzia dintre noi: din mesajul dvs initial am inteles ca dvs spuneti ca are dreptul la concediu intreaga perioada 10.10-31.12.2013. Imi cer scuze pt confuzie si va multumesc pentru clarificari !
Iertati-ma ca insist, dar art 145 stipuleaza "se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic " iar doamna avand contractul de munca suspendat pana la data de 10 octombrie 2013 ( pt 2 ani de CIC ) implicit in anul curent nu a prestat nici o zi de activitate.
Si atunci nu are dreptul la CO.
Gresesc ?
Avand in vedere ca in perioada CIC contractul de munca este suspendat, mai este valabila argumentatia de mai sus ? Ma confrunt cu aceeasi speta si nu as vrea sa gresesc ...
Multumesc mult pentru ajutor! gasisem aceasta interdictie in Legea 31, dar mi-era teama ca exista in alt act normativ o eventuala plafonare procentuala a partilor sociale ce ar putea fi detinute de persoana fizica in alta societate.
Buna ziua ! Solicit ajutorul dvs in urmatoarea chestiune: o persoana fizica asociat unic al unei firme are limita procentuala de participare la capitalul social al altei societati ? cate parti sociale ( in procente ) poate detine in alta societate ? de ex : poate detine si 99 % din partile sociale ale altei societati ?