avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna dupa CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna dupa CIC

Buna ziua. Am revenit la serviciu dupa un concediu de ingrijire a copilului de 2 ani la data de 10 octombrie si as dori sa stiu daca am dreptul la concediu de odihna. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Andrada2013 , utilizator 15:04, 14 Noiembrie 2013
Aveti dreptul la Co aferent perioadei 10.10.2013 - 31.12.2013.
Va multumesc pentru raspuns. Va rog mult sa-mi spuneti care este baza legala.
Art.145 alin.2 C.mun.

Potrivit art. 145 alin. (2) din Codul muncii republicat, durata efectiva a concediului de odihna anual se stabileste prin contractul individual de munca cu respectarea legii si a contractelor colective aplicabile, si se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic.
Avand in vedere ca in perioada CIC contractul de munca este suspendat, mai este valabila argumentatia de mai sus ? Ma confrunt cu aceeasi speta si nu as vrea sa gresesc ...
Este valabila argumnetatia mai sus mentionata.

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna rada_gaby rada_gaby Daca am inceput lucru pe 10.10.2013 conform contractului de munca, si am dreptul la 21 de zile de concediu. Cate zile am voie sa imi iau de concediu anul ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna dupa terminare concediu ingrij copil pana la 2 ani aeveronica aeveronica Intrebare: daca la intrarea in CIC pana la 2 ani mai aveam de efectuat 35 de zile de concediu de odihna ( deci acum 2 ani), la revenirea la serviciu mai am ... (vezi toată discuția)
Co dupa cic 2 ani daniela82 daniela82 Buna ziua. Daca in anul in care am intrat in CIC (2011),am efectuat toate zilele de concediu aferente anului calendaristic,acum la intoarcerea la serviciu ... (vezi toată discuția)