Buna ziua.
Daca in anul in care am intrat in CIC (2011),am efectuat toate zilele de concediu aferente anului calendaristic,acum la intoarcerea la serviciu mai am dreptul la concediu de odihna aferent anului 2013 (m-am intors pe data de 19.09.2013)
Potrivit art. 145 alin. (2) din Codul muncii republicat, durata efectiva a concediului de odihna anual se stabileste prin contractul individual de munca cu respectarea legii si a contractelor colective aplicabile, si se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic.
Astfel , aveti dreptul la CO aferent perioadei 19.09.2013 - 31.12.2013.
tin sa va mentionez ca in anul 2011,am nascut in septembrie,si inainte sa intru in concediu de maternitate,am efectuat totate cele 22 de zile de CO.De la resurse umane mi s-a precizat ca deoarece am efectuat in avans zilele aferente lui 2011,acum nu mai beneficiez de CO.Este corecta masura?.In concediu de maternitate am intrat in august 2011,iar in CCC in dec 2011,cand mi s-a si suspendat cim-ul.multumesc anticipat
Concediu de odihna
GIE
Buna ziua !
In anul 2011 luna martie am intrat in concediu de crestere a copilului , pana atunci am beneficiat de un numar de zile de concediu de odihna cu 7 ... (vezi toată discuția)