Buna ziua. Am revenit la serviciu dupa un concediu de ingrijire a copilului de 2 ani la data de 10 octombrie si as dori sa stiu daca am dreptul la concediu de odihna. Va multumesc.
Iertati-ma ca insist, dar art 145 stipuleaza "se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic " iar doamna avand contractul de munca suspendat pana la data de 10 octombrie 2013 ( pt 2 ani de CIC ) implicit in anul curent nu a prestat nici o zi de activitate.
Si atunci nu are dreptul la CO.
Gresesc ?
Pentru perioada 10.10.2013 - 31.12.2013 evident ca are statut de salariat si va avea dreptul la concediu de odihnaproportional cu aceasta perioada. Aici cred ca a intervenit confuzia dintre noi: din mesajul dvs initial am inteles ca dvs spuneti ca are dreptul la concediu intreaga perioada 10.10-31.12.2013. Imi cer scuze pt confuzie si va multumesc pentru clarificari !
Concediu de odihna
rada_gaby
Daca am inceput lucru pe 10.10.2013 conform contractului de munca, si am dreptul la 21 de zile de concediu. Cate zile am voie sa imi iau de concediu anul ... (vezi toată discuția)
Co dupa cic 2 ani
daniela82
Buna ziua.
Daca in anul in care am intrat in CIC (2011),am efectuat toate zilele de concediu aferente anului calendaristic,acum la intoarcerea la serviciu ... (vezi toată discuția)