avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA vanzare constructie noua
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA vanzare constructie noua

Firma neplatitoare de TVA, construieste in regie proprie case din lemn pe care vrea sa le vanda catre persoane fizice si sau juridice; care este regimul TVA in aceasta situatie ? dar daca firma ar fi fost platitoare de TVA ?
Cel mai recent răspuns: infoconsult , Consultant fiscal 12:24, 14 Ianuarie 2017
scutit pana la plafonul de 220.000 lei , ulterior inregistrare in scopuri de TVA si vanzare in regim de taxare inversa..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva masina din germania Alex2424 Alex2424 Reprezint o firma neplatitoare de TVA din romania si as dori sa cumpar o masina din Germania. Valoarea masinii este de peste 10.000 Euro. Din cate am citit, ... (vezi toată discuția)
Facturare lemn de foc mariocos mariocos buna ziua, va rog daca este posibil sa-mi dati un raspuns mai detaliat . sunt o intreprindere individuala si am posibilitatea sa fac export de lemn de foc ... (vezi toată discuția)
Srl neplatitor de tva care face achizitii intracomunitare mariticaned mariticaned Am un srl neplatitor de tva si am deschis un magazi cu vanzare articole sportive si vreau sa achizitionam articolele sportive din germania si apoi sa le vindem ... (vezi toată discuția)