Cazul asa e. Duminica pe data de 25.10.2013 fata in varsta de 15 ani a plecat dde acasa in urma unor certuri avute cu parintii. A venit la mine timp de 3 zile fara ca cineva sa o caute. La scoala nu se putea prezenta fara caiete fiind si la un liceu cu renume. Pe data de 30.10.2013 a venit un agent de politie la domiciliul meu unde eu eram impreuna cu fata si bunica mea,eu locuind cu bunica si mama mea. La politie ni s-a adus la cunostiinta ce putem pati eu avand 19 ani. Amandoi eram in aceeasi camera cand eu dadeam declaratia cu fata exact langa mine. Pe ea au pus-o sa spuna ca nu va mai lipsi de la scoala si ca se va comporta frumos cu familia si ca nu am intretinut relatii sexuale altfel pe mine ma vor baga la inchisoare. Amandoi am negat ca fata a dormit la mine sau ca am avut contact sexual
Daca fata in varsta de 15 ani a fost gasita la baiatul de 19 ani acasa iar in declaratie au scris amandoi ca fata a ajuns acolo in urma cu doua ore pt ca vroia sa ia de la baiat bilete pt balul bobocilor poate fi folosit impotriva lor?
Fata a declarat ca nu a intretinut relatii sexuale cu baiatul si la fel si el fara sa existe dovezi care sa arate contrariul sau mortori + ca fata nu este constransa de nimeni sivcu atat mai mult doreste sa dovedeasa ca baiatul e nevinovat diferenta de varsta fiind de 3 ani si 10 luni
Sunt multe variante si unele mici contradictii iar eu am nevoie de siguranta de aceea am apelat la profesionisti ca dumneavoastra si am nevoie sa stiu daca orrice fel de regula a fost incalcata
+ ca parintii au depus plangere deoarece fata a lipsit de la scoala si a fost pusa sa declare ca nu v-a mai parasi orele de curs in caz contrariu baiatul va fi sanctionat
Deci pot sa inteleg ca nu s-a incalcat nicio lege? Pt ca fetei i s-a spus ca au interdictie sa se intalneasca iar daca incalca regulile stabilite acesta este bagat la inchisoare