avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Activitate irinasilvia

Activitate irinasilvia

Mulțumesc frumos!

gi-jane2 a scris:

Lasati-l sa se adreseze instantei si vedeti atunci ce cere. Dupa mine, faptul ca ati pus termopane e o imbunatatire adusa casei, nu poate cere partaj pe termopane ca nu sunt mobila.
Daca va cheama in judecata, sa ne scrieți atunci cand primiti citatia..

Bun comun a mai rămas geamurile termopane de la doua camere ,bucătărie și balcon.Apartamentul l am primit moștenire dinaintea căsătoriei doar că succesiunea am dezbatuto după ce m am căsătorit.Nici eu nu știu ce partaj mai vrea.

gi-jane2 a scris:

Partajati ce aveți ca bun comun. Ce ati cumparat in timpul casatoriei?
Casa e bunul dvs propriu?
Ce vrea sa partajeze?
Daca ati adus îmbunătățiri bunului dvs propriu, avea un drept de creanta pt aceste imbunatatiri. Zic " avea" ca dreptul lui e prescris, s-a trezit tarziu.

Bună seara! Am și eu o întrebare ,vă rog să mă lămuriți .Sunt divorțată de 7 ani prin notariat de comun deacord, la divorț nu a vrut soțul sa facem partaj zicând că nu vrea nimic.Eu între timp am modificat tot in casa ,mai puțin geamurile termopane .Acum fostul soț s-a răzgândit și a zis că vrea partaj .Ce as putea partaja cu el daca și apartamentul este moștenire primită de la bunicii mei.Poate geamurile termopan .Vă rog să mă lămuriți .
Buna ziua , as dori sa stiu daca eu am mostenit un apartament inaintea casniciei dar dezbaterea succesiuni s- a facut in timpul casniciei adica apartamentul a fost trecut pe numele nou (dupa sot) nu pe numele de fata, tinand cont ca acele cheltuieli de dezbatere a succesiuni au fost achitate din salarile castigate impreuna cu sotul eu vreau sa stiu daca acum la divort el are drept la aprtament,va multumesc
Răspuns la discuția Ajutor de incalzire 2013
Multumesc
Răspuns la discuția Ajutor de incalzire 2013
Eu sunt proprietara imobilului ,gazul este pe numele meu
Buna seara,pot beneficia de ajutor pentru incalzire daca sotul e plect in strainatate fara contract de munca? eu nu lucrez si am doi copii minori m-ar intesa daca pot beneficia doar eu si copii ,el sta in strainatate din luna aprilie pana la jumatatea lui decembrie bani care ni trimete sunt pentru a ne intretine .va multumesc