Buna ziua, Am avut aceiasi problema. Daca localitatea actuala este aceiasi cu cea de nastere, e simplu, la depunere acte, pentru reiinoire, se va pune la dosar cetificatul nou, de catre Ep. Daca difera localitatea de nastere, cu cea de domiciliu, este de durata, 30-40 de zile. Si la cel provizoriu a fost nevoie de persoana cu luarea in spatiu.
Pe un teren extravilan, as dori sa amplasez 3 containere pentru desfasurare activitate comerciala. Ar fi un punct de lucru ambulant cu depozit. De ce si de la ce autoritati , as avea nevoie, de autorizatii. Multumesc
Buna ziua.
pe scurt, persoana , viitoare mamica, cine a terminat in acesta vara liceul, si a intrat direct in somaj, intre timp a ramas gravida, poate beneficia de bani pentru ingrijire copil?
multumesc
Buna ziua.
Pentru inceput , as dori sa va spun ca este vorba de o casa, mostenire, dar CF-ul careia arata ca si cartea de telefon. In urma strabunicului apar mostenitorii , cei 8 copii.Deci fiecare cu o cote de 1/8sau mai bine spus 4/32.
Deci eu detin 4/32
Mentionez ca eu si parintii mei( intre timp decedati) am locuit in acest imobil de peste 60 de ani.
Primul pas a fost o actiune de uzucapiune, in urma careia instanta mi-a incredintat inca 5 parti, la ora actuala detin 3/4.
Pentru iesire din indiviziune cca ce taxe se achita, mentionez , ca la uzucapine am achitat in jur de 2000 de euro taxa timbru judiciar, 2%
MULTUMESC