Am achizitionat un imobil(casa+teren) la lictitatie publica - executare silita . Am fost la OCPI sa il intabulez...si cand colo surpriza...Mi se cere un certificat de mostenitor, deoarece bunul nu este intabulat pe numele debitori, ci pe mama acestora care este decedata din anul 2009 .... Unde este greseala ? La executorul judecatoresc , care mi-a vandut ILEGAL un bun care nu apartinea debitorilor ?? Va rog sa ma ajutati, nu stiu ce sa fac, am dat o gramada de bani si .....acum practic nu am casa !!!!
Buna ziua. Pe data de 11.10.2013 am participat la licitatie, am oferit chiar peste pretul de evaluare a bunului, am adjudecat apartamentul, am achitat bunul integral acum vreau sa intru in proprietate, desi legal sunt deja proprietar... Am luat legatura cu fostii prop. insa acestia sustin ca centrala si caloriferele sunt BUNURI PERSONALE, dar in publicatia de vanzare cat si in rap.de evaluare scrie " apartament 2 cam, dec,etc., centrala proprie pe gaze si calorifere" !!! acestia le pot lua din casa? Cum pot sa-i impiedic sa faca asta ?? va multumesc
Buna ziua. Pe data de 11.10.2013, am participat la licitatie si am adjudecat un imobil (apartament). Conform publicatiei de vanzare, cat si raportului de evaluare, am adjudecat un imobil cu centrala proprie pe gaze si calorifere. Este legal ca fostii proprietari sa isi scoata centrala si caloriferele cand evacueaza ap? daca nu, asa cum stiu eu presupun, ce pot face ca ei sa nu ma lase fara acele bunuri ???