avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Adjudecat apartament la licitatie, probleme cu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Adjudecat apartament la licitatie, probleme cu bunurile din apartament

Buna ziua. Pe data de 11.10.2013 am participat la licitatie, am oferit chiar peste pretul de evaluare a bunului, am adjudecat apartamentul, am achitat bunul integral acum vreau sa intru in proprietate, desi legal sunt deja proprietar... Am luat legatura cu fostii prop. insa acestia sustin ca centrala si caloriferele sunt BUNURI PERSONALE, dar in publicatia de vanzare cat si in rap.de evaluare scrie " apartament 2 cam, dec,etc., centrala proprie pe gaze si calorifere" !!! acestia le pot lua din casa? Cum pot sa-i impiedic sa faca asta ?? va multumesc
Cel mai recent răspuns: lacramioaracor , utilizator 13:57, 30 Octombrie 2013
Daca apartamentul a fost evaluat tinand cont de existenta centralei termice si a caloriferelor, deci valoarea acestora face parte din pret, atunci va apartin.
Va multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - licitatie adjudecare imobil naepot naepot Buna ziua, As dori sa stiu daca la licitatia de vanzare a unui imobil, ca urmare a executarii silite, trebuie/poate sa fie prezent si debitorul. Multumesc. (vezi toată discuția)
Distrugerea imobilului achizitionat la o licitatie sustinuta de un executor boggy_2012 boggy_2012 Buna ziua Am urmatoarea speta:am achizitionat un apartament la o licitatie publica,sustinuta de un executor judecatoresc.In momentul in care am intrat in ... (vezi toată discuția)
Cum se poate solicita vanzarea unui imobil aflat in executare? ania01 ania01 am un credit imobiliar la o anumita banca din 2008. in momentul de fata se afla in executare silita cu termen de publicatie de vanzare undeva pe la mijlocul ... (vezi toată discuția)